Radio Norge trekker besøkende til båtmessen Sjøen for Alle

Båtmessen Sjøen For Alle, som fant sted i Lillestrøm 14.-18. mars 2018, ønsket mer oppmerksomhet og fokus på den kommende messen for å skape trafikk og besøkende til årets messe. Radio Norge og Morgenklubben fikk muligheten til å dele ut en komplett båt til en verdi av kr 150.000, og ble utfordret til å lage en spennende redaksjonell konkurranseaktivitet i forbindelse med dette.

 

Vi valgte å kjøre en redaksjonell konkurranse on-air hvor man måtte melde seg på konkurransen gjennom en egen kampanjeside på Sjøen For Alle sin hjemmeside. Konkurransen og kampanjesiden ble promotert og kommunisert redaksjonelt og gjennom kommersielle promospotter. Konkurransen foregikk mandag til fredag uken i forkant av messen, og ble utført i form av at deltakeren skulle svare «feil» på maritime og båtrelaterte spørsmål (ja betyr nei og nei betyr ja – Spm: er vann vått? Riktig svar: nei). De to deltakerne som svarte flest «feil» svar på ett minutt gjennom uken møttes til en live-finale på selve messen fredagen uken etter. I forbindelse med dette hadde Radio Norge live-sending på formiddagen fra selve båtmessen på Lillestrøm.

 

Gjennom visuelle digitale flater, sosiale medier, redaksjonell forankring, engasjerende konkurranse med en fantastisk premie, promospotter og ikke minst live radiosending fra selve båtmessen gjennomførte vi en svært god kampanje for kunden som var veldig fornøyd.

 

Ønsker du å vite med om dette caset eller hvordan radio ellers kan løse dine kommunikasjonsutfordringer? Ta kontakt med Thomas Midthun eller Kjell Ove Flemmen.

Vinnerstikk
Redasjonelt
Promospot