Å selge en bolig er et av de største økonomiske valgene vi tar i løpet av et liv. Likevel velger mange den første og beste eiendomsmegleren de finner. Da eiendomsmegler.no skulle bygge kjennskap til tjenesten og drive trafikk til nettsiden ble radio valg som mediekanal, med svært positive resultater.

Dato: 07/08/2020 Publisert av Bauer Media

 

«Etter radiokampanje hos Bauer Media har vi registrert en økning i søk og henvendelser på Facebook. Radio gir oss god effekt og vi kommer derfor til å fortsette å investere i radio fremover«, sier Ola Magnus Idland, CMO, Nettbureau AS.

 

Eiendomsmegler.no har valgt radio som mediekanal for å bygge kjennskap til tjenesten og drive trafikk til nettsiden. Eiendomsmegler.no tilbyr en tjeneste som lar de ulike meglerkontorene by på boligselgere. Det var viktig for eiendomsmegler.no å bygge kjennskap til tjenesten og være top of mind hos boligselgere når de starter salgsprosessen. Riksdekkende kommersiell radio, med høy dekning og høy frekvens har vist seg å gi god effekt.

 

I følge Ola Magnus Idland, CMO i Nettbureau AS, har eiendomsmegler.no registrert en økning i søk og henvendelser på Facebook. Eiendomsmegler.no kommer derfor til å fortsette å investere i radio fremover.

 

Hør radiospottene her:

 

 

For mer informasjon, kontakt Bauer Media eller strategisk kundesjef Kjetil Brandt.