Bauer Media lanserer et nytt nordisk nettverk for digital lydannonsering. Bauer Audiostream gir annonsører et transparent og trygt annonsemiljø.

Dato: 11/03/2021 Publisert av Bauer Media

 

Bauer Audiostream tilbyr annonsører en sømløs tilgang til et stort publikum av ledende og kjente merkevarer innen radio, nettradio og podkaster – alt på ett sted. I tillegg til Bauer Media sitt eget varelager får annonsører også tilgang til varelageret fra internasjonale aktører som Targetspot og podkastnettverket Wondery, på tvers av Norge, Sverige, Danmark og Finland.

 

Via Bauer Audiostream får annonsører tilgang til over 2 millioner unike digitale brukere i Norden, tilgjengelig for både direkte og programmatisk salg. Da er radiokanalene som lyttes på via DAB ikke inkludert.

 

Nettverket omfatter ledende radiokanaler i Norden som Radio Norge i Norge, Mix Megapol i Sverige, Radio 100 i Danmark og Radio Nova i Finland, i tillegg til podkaster fra Podplay – en av de største podkastleverandørene i Norden.

 

«Bauer Audiostream gir annonsørerne tilgang til et transparent miljø og ikke minst en trygg kontekst. Vi har sett en enorm vekst innen digitalt lydkonsum, som kommer til å fortsette å vokse fremover. Både podkastlytting og streaming av lyd driver veksten. Bauer kan med dette tilby annonsørene datastyrt digital lydannonsering i storskala. Ved å inngå et samarbeid med Targetspot og Wondery kan vi nå tilby et varelager som gjør Bauer til en betydelig aktør i den digitale lydverdenen«, sier  Hilde Skomsvold, Head of Digital Sales i Bauer Media Norge.

 

Ønsker du vite mer? Ta kontakt med

Hilde Skomsvold, Head of Digital Sales, mobil 48 01 01 60

Jim Receveur, CEO, mobil +45 40 60 90 42